Să învăţăm să circulăm

Elevii clasei a III-a B aflaţi sub îndrumarea atentă a dnei profesor pentru învăţământul primar Diana Cîrcu au decis că este necesar să desfăşoare o lecţie de educaţie rutieră pentru identificarea semnelor şi a regulilor de circulaţie, precum şi pentru cunoaşterea importanţei pe care o poate avea patrula de circulaţie într-o zonă în care s-au produs de-a lungul timpului multe accidente, unele chiar pe trecerea de pietoni.

Pentru aceasta, dna profesor a pregătit elevilor o prezentare powerpoint şi un text literar care evidenţiază cât de mică poate fi distanţa dintre viaţă şi moarte.S- au pus numeroase întrebări dnei agent Corina Lungu, invitata de onoare a acestei zile, un ghid competent şi un prieten permanent al şcolii.

Elevii au fost foarte impresionaţi de accidentele care pot apărea în trafic şi au fost mândri că pot influenţa circulaţia pentru evitarea accidentelor.

Copiii au conştientizat riscurile pe care le implică circulaţia şi au decis că trebuie să adopte un proverb care să-i ghideze de acum înainte: "paza bună trece primejdia rea".

Contact

Adresă: Iași, str. Toma Cozma, Nr. 119, cod poștal: 700545.

Telefon: +40 232 244330

e-mail: ioncreanga17@yahoo.com

Unde ne găsiți - Google Maps

Pagina de facebook

© 2017 Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași