Rezultate finale

Cerere vizualizare_2021

Cerere_reevaluare_2021

 

  Rezultatele initiale ale testarii la limba engleza se vor afisa marti, 29 iunie 2021, dupa ora 14.

      Eventualele contestatii se vor depune la Secretariatul scolii, miercuri, 30 iunie 2021, in intervalul 10-12. Rezultatele finale vor fi afisate joi, 01 iulie 2021, intre orele 11-13.

 

   Elevii inscrisi la testarea in vederea admiterii la clasa a V -a cu predarea intensiva a limbii engleze, vor veni la scoala la 9, avand la ei carnetul de elev. Testarea va incepe la ora 10 si va dura 50 de minute.

 

               Inscrierea se va face in perioada  14-18 iunie 2021, la secretariatul scolii. Tot in acea perioada se vor depune copii dupa certificatele Cambridge, nivel minim Movers, insa se vor prezenta si documentele originale.

Model de subiect 1

Model de subiect 2

Model de subiect 3

ANEXA 2 - Lista examenelor cu recunoastere internationala

ANUNT

                Luni, 1 martie 2021, Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Iași sărbătorește a 57-a aniversare. Primăvara aduce cu ea, pe lângă bucuria renașterii naturii, și bucuria întâlnirii dintre generațiile ce au făcut ca școala Ion Creangă să fie un loc minunat al copilăriei eterne, unde domnește veselia și spiritul hâtru al lui Nică, unde modernul se îmbină armonios cu tradiţionalul, unde seriozitatea și jocul sunt principalele instrumente de educație. Pentru fiecare dintre noi, de la mic la mare,  Școala „I.C” înseamnă locul  devenirii permanente, căci, alături de curricula obligatorie, învăţăm să ne cunoaştem, să fim buni și toleranți, să fim optimiști și veseli, să acordăm a doua şansă, învăţăm să dăm o îmbrăţişare celui care are nevoie de ea, să cerem iertare și să iertăm, dar, mai ales, învățăm să iubim tot ce e frumos și de calitate. Au trecut 57 de ani de când primii copii au pășit în curtea acestei școli, multe s-au mai întâmplat de atunci, fiecare  promoție a avut realizările ei, fiecare cadru didactic sau director al școlii a mai adăugat o cărămidă la frumoasa construcție de oameni dintr-o școală, dar, ceea ce a rămas mereu la fel, este spiritul frumos al acestei școli. Școala Ion Creanga, nr. 17, a rămas un loc minunat al copilăriei. De-a lungul anilor, această școală a creat destine, a fost locul unde din generație în generație s-a transmis ambiția de-a fi cei mai buni, dorința de autodepășire și încredere în forțele proprii. Suntem acum o școală modernă, dinamică, un loc unde ne dorim ca fiecare copil să se simtă liber, iubit și apreciat, să-și poată dezvolta personalitatea si să-și valorifice talentul.   Manifestările dedicate acestui moment se vor desfășura diferit față de alți ani, dar cu aceeași bucurie și dăruire din partea tuturor. La ora 12.30  ne vom întâlni online într-o conferință intitulată ”Școala Ion Creangă de ieri și de azi. Realizări și perspective”. Sunt invitați cadre didactice de ieri și de azi, elevi, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, precum și reprezentanți ai părinților, comunității și autorităților locale.

             Una din realizările noastre recente, noua revistă a școlii HIQ CreIon, va fi lansată in cadrul acestei întâlniri. Workshop-ul cu tema ”Starea de bine. Well being în școală” este darul  pe care –l primim noi toti, cei care trudim în această școală - dascăli, elevi și părinți-, luni, la ora 18. Doamna Anca Țîrcă, specialist în educație, cu o vastă experiență de practician în educație ( profesoară și directoare a unei școli declarate de specialiști ca fiind cea mai reformistă din România în perioada 1997-2004), dar și în cea din domeniul dezvoltării resurselor umane, analizei de politici educaționale și implementării de proiecte, având certificare ca trainer internațional în programe de dezvoltare a gândirii critice, management educațional, manager de proiect, formator național pentru reforma educației, specialist în dezvoltarea resurselor umane și educația adulților, ne va învăța cum putem transforma școala astfel încât să existe stare de bine atât pentru profesori, cât și pentru crenguțe.

            Școala toată va fi în sărbătoare, fizic sau online vom aduce împreună prinosul nostru de recunoștință .... Crengutele care sunt în școală vor împodobi grădina cu mărtișoare, aducând aminte de obiceiul străvechi de a pune fir roșu și alb pe crenguțele copacilor roditori. (Vor respecta regulile de distanțare și de siguranță). Elevii care sunt online vor participa activ la crearea filmului dedicat zilei școlii. Pentru că nu vă putem aștepta să veniți fizic la școală, vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți pe pagina de Facebook a școlii.

Contact

Adresă: Iași, str. Toma Cozma, Nr. 119, cod poștal: 700545.

Telefon: +40 232 244330

e-mail: ioncreanga17@yahoo.com

Unde ne găsiți - Google Maps

Pagina de facebook

© 2017 Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași