Anunt burse sociale si de merit

Anunt burse sociale si de merit

Rezultate selectie mobilitati Erasmus+ e-TEACH - rezerve

Anunt Erasmus e teach

1 Martie - Ziua Școlii Gimnaziale Ion Creangă Iași

                Luni, 1 martie 2021, Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Iași sărbătorește a 57-a aniversare. Primăvara aduce cu ea, pe lângă bucuria renașterii naturii, și bucuria întâlnirii dintre generațiile ce au făcut ca școala Ion Creangă să fie un loc minunat al copilăriei eterne, unde domnește veselia și spiritul hâtru al lui Nică, unde modernul se îmbină armonios cu tradiţionalul, unde seriozitatea și jocul sunt principalele instrumente de educație. Pentru fiecare dintre noi, de la mic la mare,  Școala „I.C” înseamnă locul  devenirii permanente, căci, alături de curricula obligatorie, învăţăm să ne cunoaştem, să fim buni și toleranți, să fim optimiști și veseli, să acordăm a doua şansă, învăţăm să dăm o îmbrăţişare celui care are nevoie de ea, să cerem iertare și să iertăm, dar, mai ales, învățăm să iubim tot ce e frumos și de calitate. Au trecut 57 de ani de când primii copii au pășit în curtea acestei școli, multe s-au mai întâmplat de atunci, fiecare  promoție a avut realizările ei, fiecare cadru didactic sau director al școlii a mai adăugat o cărămidă la frumoasa construcție de oameni dintr-o școală, dar, ceea ce a rămas mereu la fel, este spiritul frumos al acestei școli. Școala Ion Creanga, nr. 17, a rămas un loc minunat al copilăriei. De-a lungul anilor, această școală a creat destine, a fost locul unde din generație în generație s-a transmis ambiția de-a fi cei mai buni, dorința de autodepășire și încredere în forțele proprii. Suntem acum o școală modernă, dinamică, un loc unde ne dorim ca fiecare copil să se simtă liber, iubit și apreciat, să-și poată dezvolta personalitatea si să-și valorifice talentul.   Manifestările dedicate acestui moment se vor desfășura diferit față de alți ani, dar cu aceeași bucurie și dăruire din partea tuturor. La ora 12.30  ne vom întâlni online într-o conferință intitulată ”Școala Ion Creangă de ieri și de azi. Realizări și perspective”. Sunt invitați cadre didactice de ieri și de azi, elevi, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, precum și reprezentanți ai părinților, comunității și autorităților locale.

             Una din realizările noastre recente, noua revistă a școlii HIQ CreIon, va fi lansată in cadrul acestei întâlniri. Workshop-ul cu tema ”Starea de bine. Well being în școală” este darul  pe care –l primim noi toti, cei care trudim în această școală - dascăli, elevi și părinți-, luni, la ora 18. Doamna Anca Țîrcă, specialist în educație, cu o vastă experiență de practician în educație ( profesoară și directoare a unei școli declarate de specialiști ca fiind cea mai reformistă din România în perioada 1997-2004), dar și în cea din domeniul dezvoltării resurselor umane, analizei de politici educaționale și implementării de proiecte, având certificare ca trainer internațional în programe de dezvoltare a gândirii critice, management educațional, manager de proiect, formator național pentru reforma educației, specialist în dezvoltarea resurselor umane și educația adulților, ne va învăța cum putem transforma școala astfel încât să existe stare de bine atât pentru profesori, cât și pentru crenguțe.

            Școala toată va fi în sărbătoare, fizic sau online vom aduce împreună prinosul nostru de recunoștință .... Crengutele care sunt în școală vor împodobi grădina cu mărtișoare, aducând aminte de obiceiul străvechi de a pune fir roșu și alb pe crenguțele copacilor roditori. (Vor respecta regulile de distanțare și de siguranță). Elevii care sunt online vor participa activ la crearea filmului dedicat zilei școlii. Pentru că nu vă putem aștepta să veniți fizic la școală, vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți pe pagina de Facebook a școlii.

Rezultate finale concurs de ingrijitor 01.02.2021.

Rezultate finale concurs de ingrijitor 01.02.2021

Rezultate selectie mobilitati Erasmus+

Rezultate mobilitati Erasmus+

Anunt selectie mobilitati ERASMUS+ _ 06.01.2021

Anunt 06.01.2021 1

Anunt 06.01.2021 2

Rezultate selectie mobilitati ERASMUS+

130865233 149788346610801 7881958242565708323 n

 Eventualele contestații se depun pana miercuri, 23 decembrie 2020, ora 13:30 pe adresa de e-mail a școlii cu CC la prof Nicoleta Crețu si prof Corina Bârlădeanu.

Anunt selectie mobilitati ERASMUS+ si Procedura de selectie a cadrelor didactice participante

Anunt1

Anunt2

Procedura1

Procedura2

Procedura3

Procedura4

Comunicat de presa -Erasmus

comunicat de presa Page 1

comunicat de presa Page 2

REZULTATELE LA SELECŢIA DOSARELOR obţinute de către candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului de îngrijitor din data de 02.10.2020 cu norma întreagă

Rezultate selectie dosare

Deschiderea anului scolar 2020-2021

Dragi crenguțe, stimați părinți,
A fost o perioada încărcată și cu trăiri amestecate / variate pentru noi, dascălii de la Creangă: bucurie si teamă, dorința de-a reveni la o stare normală și grija de a proteja pe cei care intră în școală, nerăbdarea revederii cu voi si dorinta de a vă oferi un spațiu pentru învățare cât mai atractiv si sigur. Muncă multă, dar făcută cu drag! Toți profesorii din școala sunt nerăbdători să-si (re)vadă copiii.
Prima zi de școala va fi specială pentru noi si pentru voi, desi fără surprize dulci pe băncuță sau baloane, așa cum v-am obișnuit, dar cu altfel de surprize la fel de plăcute. ❤️Să fiti atenți și să priviți în jurul vostru și le veți descoperi. În acest an, vă rugam să nu ne aduceți flori, e mai sigur si pentru voi și pentru noi. Știm că ne iubiți mult, așa că e suficient să luați cu voi doar buna dispoziție și dorința de-a învața! ❤️
În imaginile de mai jos aveți programul pentru prima zi si câteva imagini cu pregătirile realizate (inclusiv de la simularea făcută cu toti profesorii pentru a ști fiecare traseul si zona de așteptare a claselor)
Regulile vor fi foarte stricte, părintii nu au voie să intre nici măcar în curtea scolii. Doar în prima zi vom face câteva excepții pentru cei care vin pentru prima dată la școala noastră sau la grădiniță.
Așa încât, la GPN 15 si la GPN 23 copiii de grupa mica sunt aduși de către părinți în curtea grădiniței unde sunt așteptați de doamnele educatoare pentru a se cunoaște. ( La GPN 23 se vor întâlni pe platoul cu locul de joaca, la GPN 15 curtea este împărțită în zone de așteptare ).Vor intra apoi în sala de grupă. În prima zi, la aceste grupe, nu se face program normal, ci se fac doar câteva activități de cunoaștere. Toate celelate grupe au program normal.
La Petru Poni, copiii de clasa pregătitoare sunt aduși de către părinți pe terenul de sport, unde îi așteaptă doamna învățătoare. Apoi părintii vor putea aștepta în curte lângă poarta de acces. Părinții de la clasele întâi vor lasa copilul la poarta școlii și acesta o sa fie direcționat către zona de așteptare .
La Creangă vor avea voie să intre în curtea școlii doar părinții de la clasele a II-a care vin pentru prima dată în această locatie. Ei vor duce copilul în zona de așteptare, unde se vor întâlni cu doamna învățătoare și apoi vor părăsi curtea.
Grupele fiecărei clase de a-V- a se vor întâlni 30 de minute în curtea școlii pentru a se cunoaște. ( conform programului)
Vă rugăm să respectați aceste reguli pentru a ne proteja!
Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem, să ne revedem și să ne reconectăm cu acordurile unui nou început de an școlar pentru a rodi și a ne împlini împreună în lumea fascinantă a cunoașterii.🌈
Dascălii de la Creangă

Contact

Adresă: Iași, str. Toma Cozma, Nr. 119, cod poștal: 700545.

Telefon: +40 232 244330

e-mail: ioncreanga17@yahoo.com

Unde ne găsiți - Google Maps

Pagina de facebook

© 2017 Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași